308711_241896109195143_1408748089_n
  • Author:bram
  • Comments:0

Biografie Mac Elias

Mac Elias (Buzeijn Marc) liep als kind altijd te zingen en te fluiten, speelde alsof hij stond op te treden als Elvis Presley op de kinderkamer bij familiebijeenkomsten. Op een reis naar Cyprus die hij als verjaardagsgeschenk had gekregen zong hij met het locale orkest van Hotel Elias Beach het nummer lady in red. Vandaar de naam Mac Elias.Het applaus was ongelooflijk . Een grote droom was geboren. Mac Elias verzorgde optredens als gastvedette op evenementen met Harry Hagger, Shana, Michael Junior, P.Michiels, en op de Paulusfeesten te Oostende. Danny Fabry, Frank Galan…

Na jarenlange volharding en opbouw van zijn muzikale carrière crieëerde Mac Elias een gevulde agenda. Mac Elias was ook Coach en trainer binnen een netwerkmarketingbedrijf.. Dit bedrijf investeerde in de persoonlijke en businessontwikkeling van Mac Elias,daarbij werd hij geïnspireerd door succesverhalen en motiverende sessies van: Bob Proctor, Brian Tracy en Carl van De Velde en het brandend verlangen om door te breken werd nog meer aangewakkert .

Begin januari 2008 besloot Mac Elias om een Full CD op te nemen . Nam contact op met een uitgeverij -platenfirma en de stap was gezet. De Nieuwe CD omvatte een verscheidenheid van nieuwe nummers en verschillende genres daar Mac Elias niet in een bepaalt vakje wil geplaatst worden en de ervaring en veelzijdigheid in zijn stem wil kenbaar maken.

Eind 2008 nam de ontwikkeling van zijn netwerkmarketingbusiness ongelooflijke proporties aan en om controle te krijgen over deze exponentieele groei diende Marc een keuze te maken en deed dit met dezelfde passie ! Met een schitterend resultaat als gevolg .

 

Marc Buzeijn begon zijn FM GROUP succesverhaal eind 2008, groeide mee met FM GROUP Benelux en nam steeds deel aan alle activiteiten die FM Group organiseerde. Zelf organiseerde hij vanaf dag 1 “samen met zijn team” wekelijks meetings op 4 verschillende locaties. Zo ontwikkelden zij momentum. Een leider staat of valt met zijn Team. Je krijgt wat je geeft! Daarom organiseert Marc nog steeds “sessies met zijn TEAM”. Zijn passie voor de FM producten en voor het opbouwen en creëren van een gebruikersorganisatie brengen hem vandaag in een aangename positie, dankzij de aangename samenwerking met alle TEAMmembers sinds 2008 “die nu zelf op weg zijn naar financieele vrijheid !”

Alleen DOEN wat je echt graag DOET : “HET GELD – DE VRIJHEID – DE TIJD hebben om dit te doen = je leven in eigen handen nemen

FM GROUP helpt dromen realiseren als jij er wilt voor werken .

Vandaag de dag is de combinatie van optreden als zanger en het uitbouwen van een online gebruikers organisatie een levenswijze geworden. Perfect te combineren en FUN.

Mac Elias gebruikt zijn talent om goede doelen met benefiet optredens te ondersteunen uit eigen overtuiging.

Tot binnenkort op een optreden…

Mac Elias

No tags