frederico-mahora-evolution-day-te-amersvoort-2016-241
  • Author:bram
  • Comments:0

Businesspartner met Marc?

 

Waarom businesspartner worden?

Door samen te werken met Marc Buzeijn krijg je toegang tot een uitgebreid aanbod van hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, waar je een uitgebreid gamma voor jezelf in zal terugvinden. Jij beslist wat je wilt doen, waar en wanneer. Jij ontwerpt jouw eigen carrière en beheert je eigen tijd. Wij bieden niet alleen de vrijheid in jouw professionele ontwikkeling, maar ook tijd voor jezelf en je familie.
Denk er eens over na: wil je geld besparen op je maandelijkse aankopen, extra geld verdienen of misschien wel een mooie zakelijke carrière uitbouwen? Wij bieden je verschillende mogelijkheden, welke je kiest en op welk niveau bepaal je zelf.  Je kan beginnen met het aankopen van onze hoogwaardige producten die je elke dag gebruikt, voor jouw eigen gebruik aan een voordeelprijs.

Niets verandert, alleen de winkel en de plaats waar je aankoopt : online

Wil je samen met Marc Buzeijn een eigen business opbouwen? 
Bij ons sta je niet alleen. Je runt jouw eigen bedrijf op jouw manier en je bent je eigen baas, maar je kan ook gebruik maken van de ondersteuning van ons bedrijf om je te helpen jouw business snel uit te bouwen. Wij delen kennis en ervaring die over de jaren heen vergaard werd, door bijvoorbeeld trainingen, cursussen en seminars te organiseren exclusief voor onze businesspartners.

Samenwerken met Marc Buzeijn betekent ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Je hebt de mogelijkheid om jouw eigen zaak te runnen met je familie of vrienden. Als actieve businesspartner bouw je nieuwe relaties op en versterk je je bestaande relaties. Nadien begin je anderen te helpen, jouw ervaringen en vaardigheden te delen en jouw eigen netwerk van businesspartners te bouwen dat samen met jouw naar gemeenschappelijk succes zal werken!

Pak je kans nu , als ik het kan dan kan jij het ook ” Marc Buzeijn ” 

Hieronder kunt u zich alvast registreren :

Uw naam + voornaam (verplicht)

Uw identiteitskaartnummer (verplicht)


Uw Rijksregisternummer (verplicht)


Uw Straat, Nr, Bus (verplicht)


Uw Postcode (verplicht)


Uw Stad (verplicht)


Uw email (verplicht)

Uw telefoon (verplicht)


Uw bedrijfsnaam (optioneel)


Uw btw nummer (optioneel)


Uw bedrijfsadres (optioneel)


Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Graag de naam of verdelernummer contactpersoon (zie uitnodiging, flyer, visitekaartje, email)

Opmerking

Schrijf deze code over
captcha